nieuws

Leids kantoor Frankendael failliet

Archief

De rechtbank in Den Haag heeft het faillissement uitgesproken over Frankendael Assurantiën. Het assurantiekantoor was gelieerd aan het eveneens in Leiden gevestigde belastingadvieskantoor Ten Broek, Otten & De Vries.

Leids kantoor Frankendael failliet

Frankendael had vergunningen voor het bemiddelen in schade- en levensverzekeringen, spaarrekeningen en hypotheken. Het kantoor richtte zich vooral op buitenlandse werknemers. Eigenaar Christiaan ten Broek heeft het faillissement zelf aangevraagd, wegens een tekort aan inkomsten; personeel had Frankendael niet in dienst.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.