nieuws

Jack Buckens nieuwe directievoorzitter Interpolis

Archief

Achmea heeft Jack Buckens (53) per 1 december benoemd tot voorzitter van de divisie Bancaire Distributie, die opereert onder de merknaam Interpolis. Hij volgt Joop Kanen (62) op, die op 1 januari met pensioen gaat. Buckens is nu voorzitter van de divisie Sociale Zekerheid van Achmea. Daar wordt hij opgevolgd door Rob Becker (45).

Jack Buckens nieuwe directievoorzitter Interpolis

Jack Buckens (foto) begon zijn loopbaan in 1982 bij Nationale Nederlanden. In 1990 stapte hij over naar Interpolis, waar hij tot 2006 diverse directiefuncties bekleedde. Sinds de fusie tussen Achmea en Interpolis is hij voorzitter van de divisie Sociale Zekerheid van Achmea.
Rob Becker werkte van 1990 tot 2005 in verschillende landen bij McKinsey & Company, waarvan de laatste zes jaar als partner, gespecialiseerd in de financiële sector. In 2006 startte hij als CFO bij Achmea Pensioenen; in 2008 werd hij benoemd tot directievoorzitter van Achmea Bank.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.