nieuws

EyeOpen actief

Archief

The Cool House heeft dinsdag zijn site EyeOpen.nl gelanceerd. De site moet Nederlanders gaan helpen bij “het maken van de slimste keuzes voor hun geld”. Het bedrijf profileert zich als de ‘financiële vriend’ van consumenten.

EyeOpen actief

EyeOpen biedt vergelijkings- en informatiemogelijkheden op het gebied van sparen en hypotheken. Er kunnen 569 hypotheken en 163 spaarrekeningen met elkaar worden vergeleken. Later worden ook pensioenen aan de site toegevoegd. EyeOpen haalt zijn inkomsten uit de verkoop van licenties, abonnementsgelden van consumenten en vergoedingen voor offertes. Initiatiefnemers zijn Diederick van Thiel, voorheen werkzaam bij ING, en Rosali Waleson (ex-De Goudse).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.