nieuws

Doorstart Van Scherpenzeel een feit

Archief

Nadat eerder deze maand het faillissement werd uitgesproken over Van Scherpenzeel Assurantiën en Van Scherpenzeel Makelaardij, zijn beide ondernemingen er vandaag in geslaagd om de beoogde doorstart te maken.

Doorstart Van Scherpenzeel een feit

De portefeuille van het assurantiekantoor en het hypotheekadviesbedrijf wordt overgenomen door Vechtfinance BV, dat handelt onder de naam Hypotheekshop Breukelen. Daarnaast wordt doorgegaan met een Hypotheekshop in Utrecht en één in Amersfoort.
Het makelaardijbedrijf zal in afgeslankte vorm worden voortgezet met twee vestigingen in Utrecht-West en Maarssenbroek. Verspreid over het assurantiebedrijf en makelaardij zullen er ongeveer veertien mensen blijven werken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.