nieuws

Delta Lloyd verlaagt kosten beschikbarepremieregeling

Archief

Delta Lloyd heeft het tarief voor het Persoonlijk Pensioen Plan aangescherpt. Het tarief van de premievrijstelling is met 10% verlaagd en de opslag in verband met de Wet Medische Keuringen voor basisregelingen is komen te vervallen.

Delta Lloyd verlaagt kosten beschikbarepremieregeling

De wijziging geldt voor nieuwe contracten en contractverlengingen; offertes die deze maand zijn uitgebracht, worden tegen de nieuwe tarieven herrekend. Vorig jaar sleutelde Delta Lloyd al aan de kosten van het Persoonlijk Pensioen Plan, een beschikbarepremieregeling. Het provisiemaximum is toen verlaagd tot 8%, waarvan maximaal de helft contant kan worden gemaakt.
 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.