nieuws

Delta Lloyd naar 34 directiefuncties

Archief

Delta Lloyd Groep heeft de definitieve invulling van de nieuwe organisatie bekendgemaakt. Daarin is het aantal directiefuncties teruggebracht van 52 naar 34. Eerder was nog een aantal van 32 directeuren gecommuniceerd. “We hebben besloten om van twee tijdelijke functies permanente directiefuncties te maken”, verklaart Delta Lloyd, die niet zegt om welke functies het gaat.

Delta Lloyd naar 34 directiefuncties

In de commerciële divisie zal de directie per 1 januari naast algemeen directeur Robert Otto bestaan uit Ad Rijken, Fleur Dujardin en Harry van der Zwan. Het levenbedrijf zal worden geleid door Leon van Riet, samen met Rob van Mazijk (zakelijk) en Gerard van Rooijen (particulier). Bij Delta Lloyd Schade wordt Edwin Grutterink bijgestaan door René Kruijs (directeur particulier), Adéle Jeuken (zakelijk) en Michiel Delfos (inkomen & verzuim). De divisie IT/Facilities zal worden geleid door Peter Heemskerk, Steven Jonkman (operations & sourcing) en Richard Sanders (account management & delivery change). Aartjan Paauw en Jan Bruineman vormen samen de staf group Finance & Control. De overige directieteams blijven ongewijzigd, al is bij Delta Lloyd Bank de functie directeur marketing & verkoop komen te vervallen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.