nieuws

Alleen ASR heeft volmacht bij Cinjee ingetrokken

Archief

Hoewel verzekeraar noch gevolmachtigde het bevestigt, heeft ASR zijn volmacht bij Cinjee Advies ingetrokken. Reaal, London en Nationale-Nederlanden hebben dat niet gedaan. “Maar wij houden wel de vinger aan de pols”, zo laat NN weten ongerust te zijn over de ontwikkelingen in Sliedrecht.

Alleen ASR heeft volmacht bij Cinjee ingetrokken

Intermediairbedrijf Cinjee Advies leeft al enige tijd in zware onmin met verzekeraar ASR. In een brief aan relaties kondigt Cinjee aan een gerechtelijke procedure te starten tegen ASR. Later deze maand staat bij de rechtbank in Dordrecht een kort geding gepland. Daar is ASR echter de eisende partij en Cinjee de gedaagde.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.