nieuws

AFM en DNB blijven Quantum volgen

Archief

Toezichthouder DNB heeft, naar aanleiding van de melding van de Liechtensteinse collega FMA dat Quantum Leben weer polissen mag sluiten, de vermelding van Quantum in het register van verzekeraars aangepast. “DNB en AFM zullen contact met de FMA blijven onderhouden om de ontwikkelingen bij Quantum Leben te volgen.”

AFM en DNB blijven Quantum volgen

In ons land is TAF als wettelijk vertegenwoordiger vrijdag weer gestart met de verkoop van Quantum-risicoverzekeringen. "Wij hoeven daarvoor niet apart toestemming te geven", zegt DNB-woordvoerder Kees Verhagen. "Dat besluit is aan de FMA: Quantum valt niet onder het toezicht van DNB. Maar wij zullen in het belang van de polishouders de ontwikkelingen volgen en contact houden met onze Liechtensteinse collega."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.