nieuws

AFM-boete voor A1B

Archief

A1B Adviesgroep uit Ede heeft een bestuurlijke boete van € 6.000 opgelegd gekregen door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De toezichthouder stelt dat A1B geen passend advies heeft gegeven bij het aangaan van kredietbeschermingsverzekeringen.

AFM-boete voor A1B

A1B bemiddelt in consumptieve kredieten en kredietbeschermingsverzekeringen. Volgens de AFM heeft A1B bij het adviseren van kredietbeschermers niet voldoende informatie over haar klanten ingewonnen waardoor het niet duidelijk is of het aangaan van de betreffende verzekeringen in het belang van de klant is geweest.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.