nieuws

Nieuwe directie bij TAF

Archief

TAF, aanbieder van overlijdensrisico- en woonlastenverzekeringen, heeft een nieuwe directie. David Jongeleen (44) volgt aandeelhouder Sander Franken op als algemeen directeur; Nicole Hollander (42) is directeur Operations & IT geworden.

Nieuwe directie bij TAF

Franken heeft zich teruggetrokken uit de directie, omdat hij zich meer met andere activiteiten, waaronder inkoopcombinatie Tink, gaat bezighouden. Jongeleen (foto) was voorheen werkzaam bij Hypotrust, For All Finance en Welke Financiële Diensten. Hollander was al een aantal jaren werkzaam bij TAF, dat nu vanuit Eindhoven opereert. "Voor de komende jaren zal TAF meer en meer haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen", zegt Jongeleen. "Onze expertise op productinhoudelijk niveau zullen wij steeds meer gaan gebruiken om het intermediair te ondersteunen in zijn dagelijkse adviespraktijk. Ook is het belangrijk om te investeren in klantenbinding en het doen van een gedifferentieerd aanbod op maat."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.