nieuws

Zwitserleven weer winnaar IG&H-pensioenonderzoek

Archief

Zwitserleven is voor de derde keer op rij als eerste uit de bus gekomen bij het Performance Onderzoek Pensioenverzekeraars (POP) van IG&H. Dat onderzoek wordt sinds 2008 gehouden. Volgens de SNS Reaal-dochter is de hoge score onder meer te danken aan de administratieve verwerking.

Zwitserleven weer winnaar IG&H-pensioenonderzoek

"Door een sterk digitaal aanbod behoort de administratieve verwerking tot één van snelste en minst foutgevoelige in de markt. Met ons productaanbod zijn we de absolute koploper." Verder zijn de operationele prestaties zowel in de aanvraag- als de beheerfase goed; dat komt volgens Zwitserleven door de beheertool My Workplace.
Voor het POP-onderzoek wordt jaarlijks een aantal intemediairbedrijven ondervraagd over de performance van verzekeraars. Behalve Zwitserleven deden Aegon, De Amersfoortse, ASR Verzekeringen, Avéro Achmea en Delta Lloyd mee.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.