nieuws

TAF biedt uitvaartverzekering zonder acceptatie

Archief

TAF in Eindhoven heeft een uitvaartpolis geïntroduceerd zonder acceptatie. Afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde is er een periode waarin slechts dekking is bij overlijden door een ongeval; voor mensen tot 50 jaar is dit bijvoorbeeld twee jaar. Als iemand in deze periode overlijdt door andere oorzaken, wordt 90% van de betaalde premie terugbetaald.

TAF biedt uitvaartverzekering zonder acceptatie

Naast deze TAF Personal Uitvaartverzekering biedt het bedrijf de TAF Combi Uitvaartverzekering (met acceptatie) aan, die in combinatie met de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering wordt gesloten. Bij de nieuwe polissen bepaalt de klant zelf hoe lang er premie wordt betaald; een jaarlijkse stijging van het verzekerd bedrag en kinderdekking zijn opties.
Risicodrager is Quantum Leben. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.