nieuws

Studenten aan de slag voor kredietverstrekker Freo

Archief

Studentenuitzendbureau Studentalent heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Rabo-dochter De Lage Landen. Een groep van 35 hbo- en wo-studenten is via Studentalent aan de slag gegaan als kredietadviseur bij Freo, onderdeel van De Lage Landen. Zij helpen consumenten bij online kredietaanvragen.

Studenten aan de slag voor kredietverstrekker Freo

Alle studenten zijn WFT-gecertificeerd of worden in de gelegenheid gesteld het certificaat te behalen. Volgens Milko Wijckmans, directeur Consumer Finance van De Lage Landen zijn de ervaringen met de studenten positief: "De hoogopgeleide studenten zijn theoretisch sterk, denken in oplossingen en zijn erg klantvriendelijk. Bijkomend voordeel is dat ze flexibel inzetbaar zijn waardoor ze onze klanten in de ruime openingstijden van Freo kunnen adviseren bij een financieringsaanvraag."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.