nieuws

Starters

Archief

SdL Financial Solutions (Numansdorp)

 

Na 13 jaar als financieel adviseur bij RVS gewerkt te hebben, is Steven de Leeuw voor zichzelf begonnen met SdL Financial Solutions. Momenteel doet hij ervaring op door zich als freelancer te verhuren aan drie assurantiekantoren. Over enige tijd zal De Leeuw een eigen AFM-vergunning aanvragen.

 

7925 Adviezen (Hoogkarspel)

 

Mark Reus heeft 7925 Adviezen ingeschreven. De naam staat voor Boek 7, art. 9.25, het verzekeringsartikel. Reus heeft vier jaar in loondienst gewerkt en is tevens eigenaar van de website SloepVerzekeren.com. 7925 Adviezen is gestart met een bestaande portefeuille van ongeveer 1800 klanten en beschikt nog niet over een eigen AFM-vergunning.

 

Tuur Gilissen Verzekeringen & Hypotheken (Eijsden))

 

Tuur Gilissen heeft zijn bedrijf ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Hij is nog bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor een bemiddelingsbedrijf in particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen en hypotheken. Een AFM-vergunning is nog niet verstrekt.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.