nieuws

Spaarproduct Aegon voor gouden handdruk

Archief

Aegon heeft voor ontslagvergoedingen een product met een geblokkeerde spaarrekening geïntroduceerd. “Deze spaarrekening is bedoeld om een ontslagvergoeding tijdelijk op te ‘parkeren’.”

Spaarproduct Aegon voor gouden handdruk

Het kapitaal kan dan later worden aangewend voor een aanvulling op het inkomen of een pensioenuitkering. Voordeel is volgens Aegon dat belasting pas wordt geheven op het moment van uitkering. "Het is zeer waarschijnlijk dat er dan minder wordt gewerkt, waardoor het mogelijk is dat men in een gunstiger belastingschaal valt." De Ontslagvergoeding Sparen kan worden gesloten tegen een vaste en een variabele rente.  Er geldt geen minimale inleg; ook bestaande ontslagvergoedingen kunnen worden ingebracht bij het nieuwe product.

Reageer op dit artikel