nieuws

Regio Bank-kantoren stemmen in met toekomstplannen

Archief

De 350 leden van de Vereniging van Zelfstandig Intermediairs Regio Bank (Vezis) hebben zich eerder deze week tijdens de ledenvergadering unaniem achter de plannen geschaard die SNS Bank heeft met de bancaire franchiseformule voor intermediairs.

Regio Bank-kantoren stemmen in met toekomstplannen

Het bestuur van de vereniging heeft onderzocht of de toekomst voor de 550 aangesloten Regio Bank-kantoren gewaarborgd is. "In de afgelopen periode hebben wij intensieve gesprekken gevoerd met de directie van RegioBank", zegt Vezis-voorzitter Nico Karhof. "Dit heeft uiteindelijk geleid tot een gemeenschappelijke visie, dat intermediaire distributie van bancaire producten in de komende jaren belangrijker zal worden. Vanuit deze gemeenschappelijke visie zal nu hard worden gewerkt om de RegioBank-formule verder te versterken."
Eerder dit jaar was Vezis nog kritisch op de nieuwe harde franchiseformule die SNS Bank heeft geïntroduceerd. Die leidt in veel plaatsen waar al een Regio Bank-vestiging is tot een nieuw SNS-kantoor. Verder was er kritiek op de marketingbijdrage die aangesloten Regio Bank-kantoren moeten betalen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.