nieuws

Pius Consilium sluit zich aan bij Commissie WFD/WFT

Archief

Het Virtueel Verbond van Intermediairs (VVI), dat begin dit jaar werd opgericht voor kleinere intermediairbedrijven tot tien medewerkers, geeft er de brui aan. De doelstelling van minimaal vijfhonderd leden is niet gehaald. De virtuele voorzitter, Pius Consilium, wordt adviseur van de Commissie WFD/WFT.

Pius Consilium sluit zich aan bij Commissie WFD/WFT

Eerste gezamenlijke actie betreft de Woekerprijs-affaire; in een petitie wordt gepleit voor een gelijk speelveld voor intermediairs en banken/verzekeraars. "Als er een provisieverbod komt voor onafhankelijke tussenpersonen moet er een aanvullend verbod komen op 'gratis' advies dat door medewerkers van banken en verzekeraars zelf wordt gegeven", stellen Pius Consilium en de Commissie WFD/WFT. Voor de actie is een filmpje op YouTube gezet. Het intermediair wordt opgeroepen dit filmpje naar klanten te mailen met het verzoek een digitale petitie te ondertekenen op http://beschermfinancieeladvies.petities.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.