nieuws

ONVZ biedt verzekerden advies via Thuiszorgmakelaar

Archief

ONVZ is een samenwerking aangegaan met de organisatie ‘De Thuiszorgmakelaar’. Hierdoor kunnen wiij onze verzekerden thuis adviseren bij alle vragen over thuiszorg en eventueel helpen om passende zorg te vinden, aldus ONVZ. De Thuiszorgmakelaar is een verlengstuk van de diensten van ONVZ’s eigen zorgconsulenten.

ONVZ biedt verzekerden advies via Thuiszorgmakelaar

"Er verandert zoveel op het gebied van zorg en thuiszorg dat het voor verzekerden lastig is om een weg te vinden in dit woud van regelingen en wetgeving", aldus voorzitter Erno Kleijnenberg van ONVZ. "Vooral bij complexe zorgsituaties waarbij zowel gemeentelijke als particuliere instellingen betrokken zijn, is het prettig ook nog een adviseur aan huis te hebben."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.