nieuws

Monuta: lagere premie gebaseerd op recente sterftecijfers

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta gaat per 2 januari premies en verzekeringsproducten aanpassen aan de recente sterftecijfers van het Actuarieel Genootschap. Volgens Monuta leidt dit tot een lagere premie en verbeterde polisvoorwaarden.

Monuta: lagere premie gebaseerd op recente sterftecijfers

De naturapakketten worden uitgebreid en bij de uitvaartverzekering in geld krijgen de klanten voortaan een korting van 10% op de uitvaartnota als Monuta de uitvaart verzorgt. Verder worden de productnamen aangepast. Zo is er vanaf 2 januari sprake van een Monuta Uitvaartverzekering in diensten en een Monuta Uitvaartverzekering in geld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.