nieuws

Leidsche komt met Overlijdensrisicoverzekering XL

Archief

Leidsche Verzekeringen heeft de Overlijdensrisicoverzekering XL geïntroduceerd. Het is geen polis voor extra grote mensen, maar een verzekering waarbij de betaalde termijnbedragen worden ingelegd in een premiedepot. Het tarief is volgens de Leidsche gemiddeld 46% lager dan het tarief van de oude overlijdensrisicoverzekering. Op het saldo in het premiedepot wordt een vaste rentevergoeding gegeven van 2% per jaar.

Leidsche komt met Overlijdensrisicoverzekering XL

Uit het premiedepot worden de provisies, kosten en de leeftijdsafhankelijke risicopremies onttrokken. De waarde in het depot zal dus variëren.
Klanten hebben echter steeds online inzage in de actuele waarde. Bij tussentijdse beëindiging of overlijden van de verzekeringnemer wordt het saldo van het premiedepot altijd uitgekeerd. De oude 'Leidsche Overlijdensrisicoverzekering' met leeftijdsafhankelijke premies is ook nog te sluiten.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.