nieuws

Leefnu komt met gratis inloopuren

Archief

Adviesbureau Leefnu! in Vlijmen gaat elke eerste maandag van de maand tussen 9 en 12 uur ’s ochtends inloopuren houden. Consumenten kunnen dan zonder afspraak langskomen voor een gratis adviesgesprek.

Leefnu komt met gratis inloopuren

Het kantoor werkt op basis van de financial life planning-methode. "Geld – of het ontbreken van geld –  mag geen belemmering zijn om goed financieel advies te krijgen", vindt eigenaar Lambert Becks. Geïnteresseerden mogen vooraf eventueel relevante stukken mailen, zodat een adviseur zich vooraf kan inlezen.
De inloopuren zijn bedoeld om meer inzicht te geven in beleggingsverzekeringen, het overzicht van pensioenfondsen, inkomsten en uitgaven, het beoordelen van eerdere adviezen en zaken rondom hypotheken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.