nieuws

Jos Koets raakt op AM Web juiste AFM-snaar

Archief

Geldwinkels

Het door minister De Jager van Financiën geopperde idee om in grote steden 'geldwinkels' te openen, waar studenten en vrijwilligers mensen laagdrempelig een algemeen financieel advies kunnen geven, doet weinig branchegenoten enthousiast opveren. Slechts één op de zeven stemmers ziet er een kans in voor de bedrijfstak om zich positief te profileren. Bijna 60% ergert zich aan het feit dat aan het winkelpersoneel geen deskundigheidseisen worden gesteld. Nog eens 20% ziet er een vervolg in op de voortdurende tegenwerking van het intermediair, terwijl nog eens 43 deelnemers aan de AM Peiling het idee typeert als 'briljante zet'.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.