nieuws

IG&H-onderzoek: Dela beste uitvaartverzekeraar

Archief

Bij het performanceonderzoek van IG&H naar uitvaartverzekeraars heeft Dela dit jaar Monuta gepasseerd en de eerste plaats gepakt. Yarden schuift een plaatsje op en is nu derde, ten koste van Ardanta. Volgens Yarden is de opmars vooral te danken aan de prestaties op het gebied van het accountmanagement, terwijl ook het intranet van het bedrijf goed wordt gewaardeerd.

IG&H-onderzoek: Dela beste uitvaartverzekeraar

Monuta veroverde wel de eerste plaats bij de WUA Web Performance Scan waar de vindbaarheid van de sites werd beoordeeld en de mate waarin de informatie bepalend is voor de uiteindelijke keus. Monuta werd hier eerste: 22,5% van respondenten koos voor deze polis, Dela werd tweede met 20% en Yarden derde met 15%. Qua vindbaarheid van de site was Dela de beste. Tachtig procent van de respondenten slaagde daarin tegen 77,5% bij Monuta en 60% bij Yarden.
In totaal leverden veertig respondenten 237 beoordelingen over 48 verschillende sites.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.