nieuws

Henk van Calcar voorzitter RvC Northwest

Archief

Henk van Calcar (55) is de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van Northwest Verzekeringen in Almere. Hij volgt Hans Croes op, die directeur van uitvaartverzekeraar Axent (vroeger Aegon Nabestaandenzorg) is geworden.

Henk van Calcar voorzitter RvC Northwest

Van Calcar (foto) werkt sinds 1981 in de verzekeringsbranche. Hij is enige jaren directievoorzitter van Erasmus geweest en heeft diverse nevenfuncties vervuld binnen de financiële branche, zoals het voorzitterschap van de Vereniging Assurantie Beurs Amsterdam. Ook heeft hij verschillende functies gehad bij het  Verbond van Verzekeraars.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.