nieuws

Brits Admiral start Franse internetverzekeraar

Archief

De Britse verzekeringsgroep Admiral is in Frankrijk van start gegaan met een internetverzekeraar. Onder de naam l’Olivier (olijfboom) worden online autoverzekeringen aangeboden. Dat doet Admiral al langer in Spanje, Italië en Duitsland. Eerder dit jaar werd gemeld dat op die manier al 120.000 polissen zijn gesloten.

Brits Admiral start Franse internetverzekeraar

De lancering van l'Olivier "markeert een mijlpaal in onze plannen om overzee te groeien", zegt Admiral-topman Henry Engelhardt. In Nederland is Admiral vooralsnog niet actief. De Duitse dochteronderneming AdmiralDirekt staat overigens op het punt te worden verkocht aan Itzehoer Versicherungen; aanhoudende verliezen op de portefeuille noopten Admiral daartoe.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.