nieuws

Award voor Laura Rath

Archief

Laura Rath, vice-president Human Resources & Communications bij Amlin Corporate Insurance, heeft de VNAB Award 2010 ontvangen. Rath kreeg de prijs in haar functie van voorzitter van de Stuurgroep Marketing, die eerder dit jaar een marketingplan presenteerde. Uit handen van VNAB-voorzitter Rolf van der Wal ontving zij de kristallen karaf met inscriptie.

Laura Rath, vice-president Human Resources & Communications bij Amlin Corporate Insurance, heeft de VNAB Award 2010 ontvangen. Rath kreeg de prijs in haar functie van voorzitter van de Stuurgroep Marketing, die eerder dit jaar een marketingplan presenteerde. Uit handen van VNAB-voorzitter Rolf van der Wal ontving zij de kristallen karaf met inscriptie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.