nieuws

ASR versnelt behandeling van kleine schades

Archief

Assurantieadviseurs kunnen vanaf januari bij ASR inboedel-, woonhuis- en aansprakelijkheidsschades tot _ 500 rechtstreeks via de digitale werkomgeving Cockpit indienen.

 

Deze schades worden dan binnen 24 uur in behandeling genomen zonder dat bonnetjes en formulieren nodig zijn.

 

Naast deze vereenvoudiging van de standaard schaderegeling heeft ASR ook Schaderegeling Direct en Schaderegeling Select aangepast. Adviseurs die kiezen voor Schaderegeling Direct besteden het hele schadebehandelingstraject uit aan ASR. Vanaf januari meldt de klant de schade dan rechtstreeks bij ASR. Adviseurs die in aanmerking komen voor Schaderegeling Select hebben sinds april dit jaar de bevoegdheid om schades in de branche Brand tot _ 5.000 zelfstandig af te wikkelen. Ook mogen zij avp-schades tot _ 500 zelf afwikkelen. De adviseurs kunnen altijd terugvallen op de expertise van ASR, ongeacht de keuze van de schaderegeling. Cockpit wordt in de toekomst uitgebreid met opties voor onder andere het inschakelen van herstellers en experts.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.