nieuws

Zuyderleven neemt Asbema (Oisterwijk) over

Archief

Zuyderleven Groep uit Breda heeft assurantiekantoor Asbema uit Oisterwijk overgenomen. “We zijn altijd op autonome basis gegroeid, maar zochten al jaren naar een kwalitiatief hoogwaardige partner”, zegt directeur Sjef Martens van Zuyderleven.

Zuyderleven neemt Asbema (Oisterwijk) over

Het kantoor had in 2009 een totale omzet van € 4,4 mln en telt 3.000 verzekerden. Samen met Asbema komt het bedrijf op een totaal van 5.000. Directeur Jeroen Mallant van Asbema treedt met zijn gehele team in dienst van de Zuyderleven Groep, waardoor het bedrijf naar 22 medewerkers groeit. 
De dienstverlening van Zuyderleven omvat naast advisering over verzekeringen, hypotheken, pensioenen en spaarproducten ook makelaardij, corporate finance, makelaardij, commercieel vastgoed en participaties. De vestiging van Asbema in Oiserwijk blijft bestaan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.