nieuws

Ziektekostenpremies OOM blijven gelijk

Archief

De ziektekostenpremies voor de buitenlandverzekeringen van nicheverzekeraar OOM worden per 1 januari niet verhoogd. OOM  heeft verder besloten om Canada vanaf volgend jaar in de goedkopere regio B in te delen: die biedt nu nog werelddekking exclusief Amerika en Canada. Regio A biedt een wereldwijde dekking inclusief Amerika en Canada.

Ziektekostenpremies OOM blijven gelijk

De indeling in regio B betekent dat verzekerden die in Canada reizen of verblijven bijna 50% minder voor hun ziektekostenverzekering gaan betalen. Van belang is wel dat verzekerden met regio B slechts 50% van de gedekte kosten vergoed krijgen als ze toch kosten in Amerika maken.
De Ziektekostenverzekering van OOM maakt deel uit van de (Young) Global Traveler-verzekering. Deze bestaat naast ziektekosten uit diverse schadeverzekeringen zoals aansprakelijkheid, inboedel, ongevallen, reis en rechtsbijstand.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.