nieuws

Willis weg uit IJ-Toren

Archief

Assurantiemakelaar Willis gaat het hoofdkantoor in Amsterdam verhuizen van de IJ-Toren aan de Piet Heinkade naar het kantoorpand Centerpoint I aan de Hoogoorddreef in Amsterdam Zuidoost. Op maandag 22 november is de verhuizing.

Willis weg uit IJ-Toren

In totaal honderd medewerkers van Willis zijn vanaf die dag bereikbaar aan de Hoogoorddreef 60, 1101 BE Amsterdam Zuidoost. Het nieuwe postadres wordt postbus 12733, 1100 AS Amsterdam Zuidoost. Alle telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd; dat geldt ook voor de gegevens van Willis in Beverwijk en Willis Re in Den Haag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.