nieuws

Weer een Dorhout Mees aan het roer bij Marsh

Archief

Na een periode van ruim vijf jaar als vice-voorzitter van de raad van bestuur bij Aon Risk Solutions maakt Focko Dorhout Mees (45) de overstap naar Marsh Nederland. Per 1 januari wordt hij daar bestuursvoorzitter en treedt hij in de voetsporen van zijn vader, Eric ‘Prik’ Dorhout Mees, die deze functie in de jaren negentig bekleedde bij Marsh.

Weer een Dorhout Mees aan het roer bij Marsh

"Wij zijn Focko zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan de successen van Aon in Nederland en wensen hem succes toe in zijn nieuwe rol", zegt bestuursvoorzitter Lex Geerdes van Aon. Dorhout Mees junior is geen onbekende bij Marsh, waar hij tussen maart 1996 en november 1997 directeur Non-marine was en vice-voorzitter van de raad van bestuur. Hij volgt Marcel Polk op, die in september plotseling vertrok.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.