nieuws

Towers Watson neemt EMB over

Archief

De internationale actuariële adviesbureaus Towers Watson en EMB gaan hun krachten bundelen: ze hebben woensdag de overname aangekondigd door Towers Watson van EMB’s wereldwijde activiteiten. Deze overname zal in de komende twee tot drie maanden plaatsvinden en is onder voorbehoud van de benodigde wettelijke goedkeuringen.

Towers Watson neemt EMB over

"Met de overname van EMB zet Towers Watson een nieuwe stap in de strategie om klanten steeds verfijndere risicoanalyse- en consultancyoplossingen te bieden", aldus Patricia Guinn, wereldwijd verantwoordelijk voor het segment Risk and Financial Services van Towers Watson. EMB werd in 1993 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en heeft inmiddels 19 vestigingen in 12 landen en een jaaromzet van bijna € 47 mln. EMB Nederland heeft een vestiging in Amsterdam. Towers Watson heeft negen kantoren in ons land.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.