nieuws

Rectificatie

Archief

De top 130 van intermediairbedrijven (zie AM 20) telt tot onze spijt twee fouten. Zo bevat de toelichtende tekst de vermelding dat de omzet van Benevia (48e) inclusief _ 2 mln omzet van subagenten is. Het omzetcijfer is juist exclusief subagenten. Ten tweede wordt nr. 120 Mutsaerts (Tilburg) geafficheerd als "aangesloten bij de Lancyr-formule". Dat geldt echter voor plaatsgenoot Mutsaers. De naam in de lijst moet dan ook niet Mutsaers Assurantiën zijn maar Mutsaerts BV.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.