nieuws

Reaal verhoogt korting in pakket voor bedrijven

Archief

Reaal heeft de kortingspercentages van het Bedrijven Totaalplan verhoogd. Verzekerde ondernemingen kunnen nu tot maximaal 12% pakketkorting krijgen op de premie. Voorheen was maximaal 10% korting mogelijk.

 

Het in juni vernieuwde Bedrijven Totaalplan is bedoeld voor bedrijven tot honderd werknemers en bestaat uit 23 verschillende schadeverzekeringen. Worden twee verzekeringen gesloten, dan bedraagt de premiekorting 3%. Bij tien of meer verzekeringen is de korting 12%. Uitzondering is de glasverzekering: die wordt niet meegeteld bij het bepalen van het aantal gesloten polissen, al is de eventuele korting ook op deze dekking van toepassing. Anderzijds tellen nu ook de collectieve ongevallen-, goederentransport-, vervoerdersaansprakelijkheid-, geld en fraude-, elektronica- en container/trailerdekkingen mee voor de pakketkorting.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.