nieuws

Portefeuille Cees Boeren naar International Assets (Baarn)

Archief

Verzekeraar ASR heeft de portefeuille van het begin dit jaar failliet verklaarde Bureau Cees Boeren (BCB)  overgedragen aan International Assets Masterplanning in Baarn. “In feite waren wij al bijna een jaar geleden rond met ASR, maar alle perikelen rond de bij de overdracht zoekgeraakte administratie van BCB  gooiden roet in het eten”, zegt directeur/eigenaar Henk Dubbeld van International Assets.

Portefeuille Cees Boeren naar International Assets (Baarn)

"Wij zijn nu bezig om de lappendeken van producten van BCB enigszins te rangschikken. Cees Boeren heeft, net als wij, veel klanten uit het Gooi. Een groot deel van de duizend klanten komt uit het hogere segment", zegt Dubbeld. "In totaal omvat de portfeuille een kleine 500 miljoen aan hypotheekgelden." International Assets hoort volgens Dubbeld qua vermogensbeheer bij de tien grootste bedrijven in Nederland. Het bedrijf heeft inmiddels met Erica Becker en Harro Morren twee ex-BCB-medewerkers in dienst. Over de turbulente gebeurtenissen bij BCB tijdens het afgelopen jaar heeft Dubbeld geen mening. "Maar het komt natuurlijk niet sterk over als je als Hilversums bedrijf je handel overdoet aan een kantoor in Leeuwarden op tweehonderd kilometer afstand."
   

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.