nieuws

Pauw (Hypotheker) gaat Blauwtrust leiden

Archief

Karel Pauw, directievoorzitter van De Hypotheker, wordt per 1 januari directievoorzitter van de Blauwtrust Groep. Dit is een nieuwe beheermaatschappij die valt onder Blauwtrust, de holding achter De Hypotheker, Quion en WoonTrust. Behalve Pauw verlaat Pieter van der Wal de directie van de franchiseketen: hij wordt operationeel directeur bij Quion.

Pauw (Hypotheker) gaat Blauwtrust leiden

"In de afgelopen maanden is een onderzoek gedaan naar de vraag hoe de positie van Blauwtrust en De Hypotheker, Quion en WoonTrust kan worden versterkt", schrijft de keten aan relaties. "Daarbij is onder meer vastgesteld dat de samenwerking tussen met name De Hypotheker en Quion de laatste jaren sterk is toegenomen. Daarnaast is, mede door de overname van de activiteiten van Inbiznis door WoonTrust, de behoefte aan meer samenhang en coördinatie tussen de bedrijven toegenomen."
Blauwtrust wordt daartoe onder een gelijknamige 'compacte groepsorganisatie' gehangen onder leiding van Pauw. Arjan Bons, nu financieel directeur bij Quion, gaat hem vergezellen in de groepsdirectie.
De Hypotheker-directie bestaat nu nog uit commercieel directeur Bas Millenaar; per 1 januari krijgt hij gezelschap van directeur retail Kees Seip (nu adjunct-directeur); een nieuwe directievoorzitter moet nog worden benoemd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.