nieuws

Optima zet Van Gils aan roer

Archief

René van Gils (44) wordt per 1 december algemeen directeur bij Optima Holding. Hij was tot voor kort directeur Verkoop bij Aegon Bank en eerder onder meer werkzaam bij de Vandenende Adviesgroep en Fortis ASR.

 

Afgelopen zomer werd Ruud van Versendaal benoemd als directeur bij Optima, waar hij alle bedrijfsonderdelen ging aansturen. "In de afgelopen periode heeft Ruud van Versendaal als interim-directeur samen met het management een goed fundament gelegd. Hij heeft in deze periode een structuur neergezet die het mogelijk maakt om nu een algemeen directeur te benoemen die de aankomende jaren sturing geeft aan de groei van de vijf bedrijven", meldt het intermediairbedrijf, dat eigendom is van Klaas Dekker en bestaat uit InterFinanceNed, Het AssuradeurenHuys, Huis & Hypotheek, Support Verzekerd en Verzekerings Unie.

 

Van Versendaal richt zich vanaf 1 december weer volledig op DB Financials, aanbieder van life settlement-producten.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.