nieuws

Klaas Bolhuis nieuwe directeur Guijt

Archief

Klaas Bolhuis (foto)  is de nieuwe algemeen directeur van intermediairbedrijf Guijt Verzekeringen in het Gelderse Gendt. Bolhuis (1963) werkte sinds 1994 bij Nationale-Nederlanden, waarvan de laatste vijf jaar als Rayondirecteur Sales. Samen met Cor Guijt vormt hij nu de directie.

Klaas Bolhuis nieuwe directeur Guijt

Met Cor Guijts zoon Patrick en zijn broer Alfred in de gelederen is Guijt een echt familiebedrijf. "Met name de persoonlijke inzet en de interesse van de tachtig medewerkers is hier opvallend", aldus Bolhuis, die volgens zeggen meerdere opties had, maar bewust voor Guijt koos. Hij ziet het vooral als zijn taak om de positie van het bedrijf in het KAN-gebied (Knooppunt Arnhem- Nijmegen) verder uit te breiden.
Guijt heeft 23.000 relaties, van wie 5.500 zakelijk. In 2009 had het bedrijf een omzet van € 6,7 (7,4) uit assurantiebemiddeling. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.