nieuws

Kiesjedienstverlener.nl gaat nu ook per lead afrekenen

Archief

Het platform Kiesjedienstverlener.nl gaat voor diensten waarbij de consument in contact wordt gebracht met een dienstverlener, een nieuw basisabonnement hanteren.

 

Dit abonnement kost _ 50 per jaar, waarbij per lead steeds _ 20 moet worden betaald. Het all-inabonnement is verhoogd van _ 195 naar _ 225.

 

Een klein jaar na de start blijkt het verwachte totaal van vijfhonderd aangesloten dienstverleners nog niet haalbaar te zijn voor Kiesjedienstverlener.nl.

 

Tweehonderd klanten

 

"Wij tellen nu rond de tweehonderd aangesloten dienstverleners en hebben daarmee in een moeilijke markt toch een behoorlijke groei geboekt", zegt directeur Rob Kriek. "De aangesloten notarissen en advocaten hebben helemaal geen moeite met onze abonnementsvorm, maar financieel dienstverleners betalen liever per lead, vandaar dat wij ons basisabonnement hebben aangepast."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.