nieuws

InterFinanceNed volgende partner Argenta

Archief

De hypotheekambities van Argenta krijgen steeds meer vorm, nu het ene na het andere samenwerkingsverband tot stand komt. InterFinanceNed is de volgende in de rij. De serviceprovider kan samen met Argenta een nieuw product bieden: de SpaarVeiligHypotheek. Bij de productontwikkeling stonden de wensen van het intermediair centraal.

InterFinanceNed volgende partner Argenta

"De SpaarVeilig Hypotheek kenmerkt zich door een scherpe premie en rente en valt onder de offertevolmacht van InterFinanceNed", zo stelt de Optima-dochter, die de werkzaamheden heeft uitbesteed aan Welke-dochter Welcium. Het tarief voor een tien jaar rentevaste NHG-hypotheek is momenteel 4,2%.
"Het unieke is dat de SpaarVeilig Hypotheek exclusief verkrijgbaar is via de InterFinanceNed-hypotheekdesk in Hoorn. Onze kantoren onderscheiden zich hiermee ten opzichte van de concurrentie”, vindt salesmanager Martijn Koopal.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.