nieuws

Hoitinga nieuwe directeur Ditzo

Archief

Commercieel directeur Peter Hoitinga (37) is per 1 december benoemd tot algemeen directeur van ASR-dochter Ditzo. Hij volgt Ronald van Lier op, die heeft besloten een uitdaging elders te aanvaarden. Van Lier wil nog geen mededelingen doen omtrent zijn nieuwe werkkring.

Hoitinga nieuwe directeur Ditzo

Hoitinga (foto) is vanaf het begin betrokken geweest bij Ditzo als interim marketingmanager en kent het bedrijf als geen ander, zegt bestuurslid Roeland van Vledder: "Ik ben ervan overtuigd dat hij met dezelfde energie en betrokkenheid ook in zijn nieuwe rol aan het succes van Ditzo blijft werken."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.