nieuws

Forse premiestijging bij Agis

Archief

Agis heeft als laatste Achmea-zorgverzekeringslabel de premies voor 2011 bekendgemaakt. De Basispolis Basic gaat per maand € 105,85 (95,50) kosten: een stijging van 10,8%.

Forse premiestijging bij Agis

De premie voor de Agis Basispolis (op basis van restitutie) bedraagt volgend jaar € 106,35 (96) per maand. Daarmee voert Agis van alle Achmea-zorgverzekeraars de grootste premiestijging door. De Zilveren Kruis-premies gaan volgend jaar met 10,4% omhoog, OZF komt uit op een verhoging van 10,2% en FBTO houdt het op 8,3%.
De premies voor de aanvullende verzekeringen van Agis stijgen net als bij de andere Achmea-labels met gemiddeld 6%. Agis stelt de vergoedingen in de aanvullende polissen te hebben uitgebreid. "Zo hebben wij voor de verschillende levensfases en voor vrouwen specifieke vergoedingen in onze verzekeringen opgenomen."
Maatschappijen als De Friesland, Zorg en Zekerheid en ASR zijn de premies voor 2011 nog aan het berekenen. Uiterlijk 15 november moeten die bekend zijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.