nieuws

Erica Blom vertrekt bij Delta Lloyd

Archief

Organisatorische wijzigingen bij Delta Lloyd hebben ertoe geleid dat de functie van commercieel directeur Erica Blom-Groenink bij Delta Lloyd Bank per1 januari 2011 komt te vervallen. Het is bij Delta Lloyd niet bekend wat Blom hierna gaat doen.

Erica Blom vertrekt bij Delta Lloyd

Erica Blom heeft ruim negen jaar bij Delta Lloyd gewerkt in diverse functies. Vanaf augustus 2008 werkte zij aan de commercie en marketing van de bank. "Daarmee heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de noodzakelijke transformatie die de bank de afgelopen twee jaar heeft doorgemaakt", aldus Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.