nieuws

Directiewisselingen bij ASR

Archief

Bij ASR Nederland heeft een aantal directeuren met elkaar van functie geruild. De onderdelen Pensioenen, ICT, Schade en Business Support hebben een nieuwe directeur; bovendien is het aantal aandachtsgebieden in de directie uitgebreid met Communicatie. Vacant is nog de topposite bij SOS International.

Directiewisselingen bij ASR

Marcel van der Meulen, nu directeur ICT, volgt per 1 januari Willem van der Vorm op als directeur van het bedrijfsonderdeel Pensioenen. Wat Van der Vorm gaat doen, is nog niet bekend. De functie van ICT-directeur wordt overgenomen door Guido Horst, die nu SOS International leidt. Daar is nog geen besluit genomen over de opvolging van Horst.
Jolanda Hillebrand-Tijhuis is (al met ingang van 1 oktober) benoemd in de nieuwe functie van directeur Communicatie. Zij is als directeur Schade opgevolgd door Arja Hilberdink-Briggeman, die het onderdeel Business Support onder zich had. Daar zwaait nu Fiona van 't Hullenaar, voorheen adjunct-directeur Programmamanagement, de scepter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.