nieuws

Delta Lloyd sponsort spelshow Minute to Win It

Archief

Op 8 januari start RTL 4 met de uitzending van een aantal spelshows, getiteld Minute to Win It. Het televisieprogramma zal worden gesponsord door Delta Lloyd. “We willen dat het merk Delta Lloyd op een sympathieke manier zichtbaar is bij een groot publiek. Dat doen we niet alleen met gewone reclame, maar ook door sponsoring van tv-programma’s”, zo verklaart de verzekeraar.

Delta Lloyd sponsort spelshow Minute to Win It

"Minute to Win It sluit goed aan bij de merkcampagne van Delta Lloyd", aldus Koen van Niftrik, manager Merk en Sponsoring. Het programmaidee komt oorspronkelijk uit Amerika en is inmiddels ook in Duitsland, Brazilië en Australië te zien. Deelnemers aan de show krijgen steeds één minuut de tijd om een opdracht uit te voeren. Wanneer een deelnemer daarin tien keer achtereen slaagt, wordt hij of zij beloond met € 100.000. De presentatie van het programma is in handen van Gordon.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.