nieuws

Basispremie Goudse 5,8% omhoog

Archief

De Goudse verhoogt volgend jaar de premie voor de basiszorgverzekering (naturavariant) met 5,8% tot € 105,75 (99,95). Het is de kleinste premietoename van alle zorgverzekeraars; qua premie biedt De Goudse hetzelfde tarief als Univé, Azivo en de restitutiepolis van Ohra.

Basispremie Goudse 5,8% omhoog

De aanvullende premies gaan met 4% omhoog. "Ook hierbij zijn we erin geslaagd om ver onder het landelijke gemiddelde te blijven." De dekkingen zijn zoals bij de meeste maatschappijen uitgebreid met vergoedingen die uit het basispakket zijn geschrapt, zoals anticonceptie. De vergoeding voor orthodontie in de tandartsverzekeringen is uitgebreid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.