nieuws

Basispolis Zorg en Zekerheid 10% duurder

Archief

Zorg en Zekerheid voert komend jaar een premiestijging van 10% door voor de Zorg Zeker Polis (een combinatie van restitutie en natura); die komt in 2011 op € 107,95 (97,75) per maand. De restitutievariant Zorg Vrij wordt eveneens 10% duurder en gaat € 111,95 (101,75) kosten.

Basispolis Zorg en Zekerheid 10% duurder

Daarmee is de Zorg Vrij-polis voorlopig de duurste basisverzekering; Univé volgt met de restitutiepolis van € 109,75. Direct writers Ohra (natura) en FBTO bieden met € 95 de laagste basispremie.
Net als andere zorgverzekeraars neemt Zorg en Zekerheid een aantal vergoedingen die zijn geschrapt uit de basispolis, nu op in de aanvullende verzekeringen. "Wij maken het als enige zorgverzekeraar mogelijk vanaf 1 januari het niet gebruikte deel van de tandartsvergoeding uit de aanvullende verzekering over te hevelen naar een (betalende) verzekeringspartner. Dit kan al vanaf € 1,50 per maand."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.