nieuws

Achmea op één na beste werkgever

Archief

Achmea is naar de tweede plaats gestegen in het jaarlijkse werkgeversonderzoek van weekblad Intermediair. Door een combinatie van uitstekende arbeidsvoorwaarden, betrokken medewerkers en een innovatief personeelsbeleid lukte het de verzekeraar om één positie hoger te eindigen dan vorig jaar. De toppositie wordt ingenomen door ICT-bedrijf Macaw.

Achmea op één na beste werkgever

HR-directeur Hans van den Brink (foto) van Achmea is trots op de uitslag. "We werken er al enkele jaren aan om een toonaangevende en vooruitstrevende werkgever in Nederland te zijn. Dit fraaie resultaat bewijst dat onze inspanningen worden gezien en beloond. Niet alleen door onze eigen medewerkers, maar ook door onafhankelijke onderzoekers. Wij hechten grote waarde aan de uitkomsten van dit onderzoek, want een plek in de top van beste werkgevers van Nederland is belangrijk voor onze positie en uitstraling op de arbeidsmarkt."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.