nieuws

Aanvraagloket AFM gaat digitaal

Archief

De AFM is tot 13 december gesloten voor nieuwe kantoren die een vergunning willen aanvragen. Vanaf die datum beschikt de toezichthouder over een digitaal loket waarbij alle documenten digitaal moeten worden aangeleverd.

Aanvraagloket AFM gaat digitaal

"Kantoren die nog dit jaar een vergunning willen aanvragen, raden wij aan het geprinte formulier met de noodzakelijke bijlagen bij ons in te dienen", zegt directeur Ellen von Koczian (foto) van de Stichting Financiële Dienstverlening (STFD).

"Wij kunnen dan alvast de vergunningaanvraag  inhoudelijk beoordelen en de bijlagen digitaliseren. Verder melden wij wanneer het digitaal loket van de AFM weer beschikbaar is en hoe de adviseur zijn aanvraag kan indienen."

De AFM zal alle vergunninghouders nog een brief sturen met een instructie voor het nieuwe digitale loket.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.