nieuws

WoonTrust neemt Aegon-hypotheken op in assortiment

Archief

De aangesloten intermediairs van WoonTrust kunnen vanaf nu ook hypotheken van Aegon aan hun klanten adviseren. Het betreft het complete hypotheekassortiment van de Haagse verzekeraar. “Daarmee komen we tegemoet aan de wens en ambitie om een brede vertegenwoordiging van A-merken te voeren”, aldus WoonTrust.

WoonTrust verwacht dat vooral de nettoproducten in het assortiment van Aegon zowel door klanten als adviseurs gewaardeerd wordt. "Daarnaast hebben we natuurlijk alle vormen van alle hypotheken van Aegon  in huis, met de nodige keuzemogelijkheden en de nodige flexibiliteit voor klanten", stelt WoonTrust.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.